In de 1e en 3e week van de maand verschijnt de Vis VerWEN Box
Zo kun je steeds opnieuw meedoen met een nieuw gerecht en een andere vissoort

Let op: Onze Visboxen hebben een nummer. 
Heb je een bepaald nummer eerder gehad, dan kun je opnieuw bestellen, maar dan is het recept hetzelfde.

 

 

 

 

Voor de komende tijd staat gepland:

Vis VerWEN Box 41 – Ophalen in week 27 en 28 (van dinsdag 6 tot en met zaterdag 17 juli)
Vis VerWEN Box 42 –
Ophalen in week 29 en 30  (van dinsdag 20 maart tot en met zaterdag 31 juli)
Vis VerWEN Box 23 – Ophalen in week 31 en 32 (van dinsdag 3 tot en met zaterdag 14 augustus)
Vis VerWEN Box 04 – Ophalen in week 33, 34 en 35 (van dinsdag 17 augustus tot en met zaterdag 4 september)

Let op: Alleen bij bestellen op maandag tot en met vrijdag vóór 12 uur is ophalen op de volgende dag mogelijk.


De Vis VerWEN Box bestaat uit:

  • kraakverse vis van Vishandel Wennekes
  • bij ieder recept een instructievideo van Chef-kok Henry Bergevoet
  • een boodschappenlijstje voor de rest van de ingrediënten
  • een wijntip van Wijnhandel Schoemaker
  • een gratis ingrediënt om te proberen

Jij kookt in je eigen keuken met mij mee, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ik help je, leg alles uit en laat je stap voor stap zien hoe het moet.
Zodat jij op een super relaxte manier een prachtig resultaat behaalt en kunt genieten van wat je gemaakt hebt.
Samen met je familie en/of vrienden, tijdens een gezellig restaurant-avondje thuis.

 

Wat krijg je als je meedoet?
Na je aanmelding krijg je mijn complete, geteste aanpak om van jouw kookkunsten een succes te maken en optimaal te genieten van de Vis VerWEN Box

1. Zo krijg je dagverse vis, geleverd door Vishandel Wennekes uit ‘s-Heerenberg
In onze eigen fileerderij, zalmrokerij, groothandel en winkel wordt dagelijks hard gewerkt om het credo van Opa Teun hoog te houden: Vakmanschap in Vis sinds 1928

2. Zo laat je ons weten waar en wanneer je de Vis VerWEN Box op wilt halen
Vishandel Wennekes staat op diverse standplaatsen en markten in de regio. Jij geeft zelf aan welke locatie jouw voorkeur heeft om de kraakverse Vis VerWEN Box bij af te halen. Wij brengen hem daar netjes naartoe. Linea recta vanuit de zee, zó naar jouw bord.
Verzending binnen Nederland is mogelijk voor 6,75 euro. Neem hiervoor contact op met post@visverwenbox.nl

3. Zo is een restaurant-avondje met vrienden handig in te plannen
Je weet precies wanneer je de Vis VerWEN Box krijgt, dus een eet-afspraak is snel gemaakt

4. Zo geef je aan ons door welke vissoort je niet in je Vis VerWEN Box wilt ontvangen
Als er iets is wat je echt niet lust, kun je dat aangeven. We vinden het heel cool als je vissoorten, waarvan je DENKT dat je ze niet lust maar eigenlijk nog nooit geproefd hebt, tóch wilt proberen. Zo krijg je meer variatie in je eetpatroon

5. Zo ontvang je elke keer een andere vissoort
Kraakvers en per portie vacuüm verpakt. Het is mogelijk om in te vriezen, dus je kunt de porties over de maand verdelen

6. Zo vind je in elke Vis VerWEN Box 1 recept, boodschappenlijstje en wijntip
Wij hebben het voorwerk gedaan en alvast het boodschappenlijstje met de overige ingrediënten voor je gemaakt. Je weet dus precies wat je nog moet halen om de maaltijd compleet te maken

7. Zo zit er in elke Vis VerWEN Box een inlogcode voor de instructievideo
Super handig: op je tablet of laptop in je eigen keuken, wanneer het jou uitkomt. Ik vertel je alles over de betreffende vis, welke ingrediënten je alvast moet snijden, welk keukengerei je nodig hebt en hoe je het gerecht moet maken. Bekijk steeds een stukje van het filmpje en bereid op die manier een fantastisch visgerecht, samen met mij

8. Zo beslis je zelf of je wilt fileren Ja of Nee
Van een aantal vissoorten hebben we ‘portievissen’. 1 vis = 1 portie. Wanneer deze vis in de Vis VerWEN Box zit, krijg je de keuze of je hele vissen of gefileerde porties wilt hebben. In elke instructievideo geef ik je duidelijke uitleg hoe het fileren van die specifieke vis in zijn werk gaat

9. Zo word jij een echte keukenprins of -prinses
Je zult het zien: je krijgt meer inspiratie. Een groter aantal recepten en mogelijkheden om uit te putten als je iets lekkers wilt bereiden. En je krijgt complimenten

Je gaat er van genieten. Koken is leuk. En opeten ook!