Trots op onze Visliefhebbers, Kookgekken en Lekkerbekken:
Op 27 juli 2019 haalt Johan Rongen ’s werelds allereerste Vis VerWEN Box op bij Dave Wennekes in de winkel in ‘s-Heerenberg

 

noorse zalm

 

 

 

 

 

 

Samantha

Het was een regenachtige dag in maart en mijn collega Pauline wilde mij spreken over de Vis Workshop ‘Fileren en Bereiden’ die ik ongeveer één keer per maand gaf in de fileerderij van Vishandel Wennekes.

Ik ben van eerlijk eten. Lees mijn persoonlijke verhaal op de ‘over ons’ pagina

Tot anderhalf jaar geleden deed ik de administratie hiervan zelf. Data prikken, mailtjes beantwoorden, deelnemers inplannen, afrekenen et cetera. Alles moest tussen mijn andere werkzaamheden door. Dat viel soms niet mee.

Totdat Pauline bij ons kwam werken en dit van mij overnam. Sindsdien ontving ik drie dagen voor de workshop een gastenlijst met namen en het aantal deelnemers en zorgde ik alleen nog voor de vis en de recepten. En voor de avond zelf natuurlijk.

Nadat ik een workshop had gehouden, stuurde Pauline mij wel eens een bedankmailtje door. Dan schreef ze: Hi, Henry, kijk eens wat een leuke reactie!! En dan volgde het mailtje van een blije deelnemer. Super leuk!

Maar deze keer ging het anders. Ze stuurde geen mailtje, maar stond voor mijn neus in de fileerderij en zei: “Henry, er is een deelneemster van de volgende workshop, Samantha heet ze, en die stuurde mij een mailtje met de vraag of ze de datum mag verzetten. Ze is namelijk door vrienden uitgenodigd voor een weekendje weg. Precies op de dag van de workshop.”

Ik keek Pauline aan en luisterde. Waar gaat dit heen? dacht ik.

“Ik mailde haar dat het dan pas na de zomervakantie wordt. Maar dat we nog niet weten wanneer dat zal zijn…”

Ik knikte en Pauline ging door: “En weet je wat?…” (Hoorde ik daar tromgeroffel op de achtergrond?) “Nu gaat ze niet mee met haar vrienden! Ze blijft thuis omdat ze naar jouw workshop wil!” Triomfantelijk keek ze me aan en ik dacht werkelijk dat ze gek geworden was. “Echt waar?” vroeg ik. En toen knikte echt van Ja.

“Wauw, wat cool.” Ik schudde mijn hoofd en kon het alsnog amper geloven…

Al meer dan 867 visliefhebbers, kookgekken en lekkerbekken volgden mijn Vis Workshop. Ik vind het fantastisch dat iedereen zo enthousiast is en ik geniet er zelf ook met volle teugen van.

Al meer dan 867 visliefhebbers volgden mijn workshop ‘Vis fileren en bereiden’. En inmiddels hebben meer dan 921 mensen gerechten van de Vis VerWEN Box geproefd.

Omdat de fileerderij bijna 24/7 in gebruik is en we ’s morgens om
6 uur al beginnen met werken, komen er geen nieuwe data voor
Vis Workshops in de fileerderij beschikbaar.

Maar daar hebben we iets op bedacht! Iets heel cools. Namelijk: de
Vis VerWEN Box.

Samantha en jij kunnen in het vervolg gewoon met je vrienden mee, want de workshop van de Vis VerWEN Box volg je gewoon in je eigen keuken, op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Ben jij net zo overtuigd om mee te doen als Samantha was?
Klik dan hier!

Hartelijke groeten, ook namens Dave,

Henry             

Samen met Samantha op de foto tijdens de Vis Workshop in de fileerderij

 

 

 

 

 

 

                www.visverwenbox.nl/aanbod